Topsport talentschool College Den Hulster gaat in het het nieuwe schooljaar (2017-2018) starten met een volleybalklas. Het doel is om leerlingen in het voortgezet onderwijs tijdens hun schooltijd talent te laten ontwikkelen in hun eigen tak van sport. De sport dus waaraan ze veel plezier beleven: volleybal! Daarnaast zullen de extra trainingen een meerwaarde zijn voor de clubs in de regio. BVC Holyoke ondersteunt dat initiatief. Lees verder voor meer informatie en de flyer.

Onder leiding van LO-docent Robin van Rijswijck (Blariacum College) en eredivisietrainer Johan Leenders zal er in de ochtenden drie keer getraind worden: twee trainingen met bal en een fysieke training. De leerlingen volgen op College Den Hulster lessen volgens een aangepast rooster en op hun eigen niveau. Er zal dus geen gedifferentieerde klas komen waarin alle volleyballers worden geplaatst. Iedere leerling dus op zijn eigen schoolniveau!

Dit project wordt ondersteund door de volleybalbond Nevobo en zal in samenwerking plaatsvinden met de andere twee campussen binnen de OGVO: het Blariacumcollege en het Valuascollege. Daarnaast zal de gemeente Venlo een belangrijke rol vervullen binnen dit project.

Wil je meer weten over dit project? Kom dan naar de Open Dag van College Den Hulster op woensdag 8 februari van 16.00 tot 20.00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Informatie op een rij:
Voor wie? Alle leerlingen zittende op één van de drie Venlose voortgezet onderwijs campussen.
Wanneer: In de morgenuren, zodat dit niet conflicteert met andere trainingen van eigen vereniging!
Tijden (ovb): Maandag baltraining van 8.00 uur tot (ongeveer) 9.45 uur. Dinsdag fysieke training van 8.00 uur tot (ongeveer) 9.45 uur. Donderdag baltraining van 8.00 uur tot (ongeveer) 9.45 uur.
Door wie: Robin van Rijswijck (VT 4 trainer) en Johan Leenders (eredivisie trainer).
Kosten: Mogelijk zal er een substantiële bijdrag gevraagd worden van de ouders. De hoogte hiervan is nog niet bekend.
Aantal deelnemers: Ongeveer 20*

volleybalklas