Welkom in het smoelenboek van BVC Holyoke. Hier stellen we onze vrijwilligers aan jullie voor. Klik op 'lees meer' als je meer wilt weten over de vrijwilliger en wat die zoal doet binnen onze prachtige club.

 

erwinErwin Otoka - Wedstrijdsecretariaat & shirtcommissie

Mijn naam is Erwin Otoka. In 1998 heb ik door middel van vangen en gooien een begin gemaakt met het leren van volleyballen, dit bij Civitas in Venlo. In juli 2004 hebben mijn ouders besloten over te stappen naar BVC Holyoke. Een keuze waar ik ze tot op de dag van vandaag nog altijd heel dankbaar voor ben! 


Foto SuzanSuzan Derks - lid jeugdcommissie 

Ik ben Suzan Derks. Op mijn 8e levensjaar ben ik begonnen met volleyballen bij Revoc/VCB waar mijn ouders ook beiden vele jaren met plezier hebben gespeeld. In 2006 ben ik naar Belfeld verhuisd, waar ik ben gaan samenwonen en heb ik tevens de overstap gemaakt naar BVC Holyoke. Ik ben daar begonnen in Dames 1, waar ik vervolgens 10 jaar heb gespeeld. Inmiddels heb ik een mooi gezin met mijn man en 2 kinderen en heb ik 4 jaar geleden besloten om een stapje terug te doen en naar de Dames Recreanten te gaan. Daar speel ik nu alweer 4 jaar met veel plezier.
Foto RenskeRense Lips - lid jeugdcommissie

Ik ben Renske Lips, op mijn 7e ben ik begonnen met volleyen bij BVC Holyoke. Nog steeds ben ik actief lid en speel ik op dit moment met plezier bij Dames 2. In de jaren dat ik bij Holyoke lid ben, ben ik al een tijdje vrijwilliger. Mijn vrijwilligerswerk begon met hulptrainer zijn. Ik vond het altijd heel leuk om een trainer te helpen met de trainingen, vooral bij de jongste jeugd. De laatste 2 jaar heb ik zelf een trainingsgroep gehad, meisjes B2. Dit vond ik nog leuker, omdat ik zelf de trainingen kan voorbereiden. Helaas moet ik dit jaar even afstand doen van het training geven, omdat ik het drukker krijg met werk.Iris vairisn den Eertwegh - lid jeugdcommissie 

Velen van jullie kennen mij wellicht al, maar ik ben Iris van den Eertwegh. Rond mijn 12e ben ik begonnen met mijn volleybalavontuur bij VV Tupos. Na lang geturnd te hebben, heb ik toch besloten om voor een teamsport te kiezen. Door de aardbeien zijn we uiteindelijk verhuisd naar Belfeld/Tegelen waardoor ik de overstap heb gemaakt om in 2016 naar BVC Holyoke te komen.

ThomasThomas Kusters - Webmaster & PR

Op mijn 7e lid geworden van deze mooie club en ik maak nog steeds met veel plezier deel uit van deze mooie vereniging en sta met hetzelfde enthousiasme op het volleybalveld (met Heren 1) als toen. 

Foto MarcMarc Hurkens - lid Technische commissie & trainer/coach

Even voorstellen: mijn naam is Marc Hurkens, geboren in het Brabantse Haps en op mijn 10e gaan volleyballen bij Havoc. Hier heb ik met veel plezier tot ongeveer 1996 gespeeld, inmiddels was ik naar Blerick verhuisd en werd het tijd om in de buurt een vereniging te zoeken.


Chrit 2019Chrit Driessen – Leden- en contributieadministratie

Ik ben Chrit Driessen. Op 1 december 2020 ben ik 34 jaar lid van onze gezellige club. Ik was 31 jaar toen ik Holyoker werd en had nog nooit echt gevolleybald. En dat is zo gebleven. Al moet ik toegeven dat ik ooit twee keer heb ingevallen bij de heren-veteranen, maar dat was zo ongeveer in de  prehistorie. Mede dankzij mij konden beide wedstrijden gespeeld worden, maar gingen ze ook allebei verloren.


Anita OtokaAnita Otoka - Shirtcommissie 

Bij deze wil ik graag vertellen op welke manier ik kennis heb mogen maken met Holyoke. Zelf heb ik met mijn man John (in onze jonge jaren) met veel plezier recreatief  volleybal gespeeld. Mede door ons enthousiasme in deze sport zijn onze zoons Erwin en Rick ook nieuwsgierig geworden.

Destijds hebben we gekozen voorCivitas en zijn zij daar begonnen met volleyballen. Na vele wedstrijden gespeeld te hebben was er op een dag een thuiswedstrijd tegen BVC Holyoke en kwamen we tijdens de wedstrijd in gesprek met de coach (Thea Driessen). Zij vertelde vol passie en overtuiging over haar club, BVC Holyoke.